Decoradores e Interioristas de Salones en Girona(8)

A Touch of Class

Girona

(1 opinión)

d'Aussy Interiors

Girona

Lara Pujol Interiorisme & Porjectes de disseny

Girona

Decoradores e Interioristas con despacho en Girona. www.brb.cat - - - - L'EQUIP: Som un estudi d'interiorisme que neix a Girona al 2007 de la col·laboració entre: Josep Mª Bosch i Bosch professional amb una llarga i reconeguda trajectòria de més de 40 anys, membre honorífic del CODIC-Gi (Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya – Girona). Mario Ramos i Pérez interiorista col. nº 1151, membre de la junta de govern del CODIC-Gi i amb 15 anys d’experiència en el sector. Josep Mª Bosch de Puig interiorista col. nº 1325, vinculat a l’equip des del seu inici i amb 8 anys d’experiència en l’àmbit del disseny d’interiors. La diferència generacional de l'equip, fa que els projectes que es desenvolupen a l’estudi adquireixin un caràcter especial, on es prioritza la funcionalitat i comoditat dels espais, amb un disseny molt depurat, posant especial atenció als petits detalls, incorporant els materials més innovadors i l’aplicació de les últimes tecnologies. L'ESTUDI: Desenvolupem projectes de característiques molt diverses: d'àmbit empresarial o particular, de gran o petit format, per a qualsevol activitat professional (comerç, oficina, indústria, etc), així com habitatges i disseny de mobiliari, estands, expositors, paisatgisme, entre d'altres. Creem, projectem i decorem espais, sempre en funció de les necessitat del client, amb els conceptes més actuals, integrant elements d'última generació, o adoptant una tendència clàssica o de caire rústic. En base a una reunió inicial, realitzem els estudis d'avantprojecte que ens permetran compartir l'objectiu i preferències del client i poder definir les directrius de treball de l'estudi. Personalitzem cada projecte, realitzant una valoració de l’entorn, els equipaments i l'estil, per tal d'elaborar el concepte definitiu. Duem a terme la direcció tècnica en el desenvolupament del projecte, la coordinació dels diferents industrials en el seguiment dels treballs i l'assessorament professional per acurar els acabats. - - - www.brb.cat

Ver más
brb estudi interiorisme

brb estudi interiorisme

Girona

Reforma un piso de
m2 por solo

Selecciona las reformas que quieres incluir en el presupuesto:
Suelo laminado

Desde 29 Eur m2 (9 Eur material + 20 Eur mano de obra) x 60 m2

Pintar paredes
2.280€

Desde 6 Eur/m2 solo pintar (0,5 Eur material + 5,5 Eur mano de obra) y desde 13 Eur/m2 enyesar y pulir las paredes x 120 m2.

Pintar techo

Desde 6 Eur/m2 (0,5 Eur material + 5,5 Eur mano de obra) y desde 13 Eur/m2 enyesar y pulir techo x 60 m2.

Cocina nueva
0€

Cocina pequeña ( m2) completamente instalada y equipada (gama media de electrodomesticos, encimera de Silestone y mobiliario en madera aglomerada con acabado de formica,). * Agua, electricidad, desagües, obra civil (suelos y techos) no incluídos.

Baño nuevo
0€

Un baño. Incluye suelos, paredes e instalaciones (retirando material existente), con ducha, mueble de baño e inodoro.

Total 5.520

Si deseas realizar una reforma integral, añadiendo además toda la instalación eléctrica, puertas y ventanas, armarios empotrados, caldera/ calefacción o climatización, enlucidos, alicatados de cocina, solados de cocina, demoliciones de todo, fontanería, cocina, saneamiento cocina, rodapiés, mamparas, permisos (contenedor, boletín eléctrico, gas...) conviene que vaya un profesional a ver el piso pero calcula mínimo 500 Eur por m2.

Decoradores e Interioristas de Salones en Girona

Navega por nuestro directorio especializado en Salones. Aquí podrás encontrar tu decorador en Girona y encargarle el diseño de interiores de tu hogar. Hay un gran número de profesionales a tu disposición para todos los proyectos de reformas o decoración de tu hogar. Sólo tienes que indicarles qué es lo que quieres y cuál es tu estilo y ellos se adaptarán a ti, tanto si quieres decoración low cost como si buscas un diseño único y especial.